Logo More Music
Button Home
Button Programma
Button Tickets
Button Info03.12.2014
More Music! 2015 van 15 t.e.m. 18 april 2015!

More Music! vindt plaats van woensdag 15 t.e.m. zaterdag 18 april 2015!


Binnenkort worden de eerste namen bekend gemaakt!
21.04.2014
Fotoreportages More Music! #4
Mount Kimbie • Madensuyu • Benjamin Clementine • ...
Ook zaterdag, op de laatste dag van More Music!, stonden er weer toppers uit de electronische en rock muziekscene in Concertgebouw Brugge! In het pop-up MM! Café zorgden dj's Splinter, Nachtschade en Klankschap gedurende het festival voor een warme gloed aan knetterende gezelligheid

Mount KimbieMadensuyuVervolg Programma
21.04.2014
Soundcast Video reportage More Music!Inwolves, Amatorski en Spookhuisje door de ogen van Soundcasters Leontien Allemeersch en Jietske Vermoortele; 'Een shot rum en 3 sigaretten. Met de roes zijn we nog niet klaar.' Deze zin die Spookhuisje mij liet horen, typeerde deze avond van het More Music! dag 3.

Bekijk de videoLees de reportage!
21.04.2014
Foto's More Music! #3
Amatorski • Spookhuisje • InWolves
Bekijk de foto's hier!
21.04.2014
Fotoreportage More Music! #2
Herman Kolgen
Gisteren, op dag 2 van More Music!, bracht Herman Kolgen een hypnotiserende complexiteit aan geluidsprikkels en high speed video. Voor 'Train Fragments' nodigde hij percussioniste Karen Willems en BL!NDMAN[drums] uit voor een boeiende verkenning op de grens van hedendaagse muziek, elektronische muziek en digitale kunst.

Een fotoverslag van Tim Theo Deceuninck (Soundcast) en Tom Leentjes (concertnews.be).

Fotoreportage Herman Kolgen!
17.04.2014
Foto's Christian Marclay ft. Maze online!Soundcaster Tim Theo Deceuninck brengt een fotoverslag van dag 1 van het MORE MUSIC! Festival.

Christian Marclay beet gisteren de spits af. Het ensemble Maze bracht vier werken van de Zwitsers-Amerikaanse kunstenaar-componist. De beeldende 'partituur' van 'Ephemera' (2009) werd door pianist Reiner van Houdt vrijelijk geïnterpreteerd. 'Shuffle' (2007), een muzikaal kaartspel, werd door het volledige ensemble Maze van een eigen interpretatie voorzien. Alles in de Kamermuziekzaal. Aansluitend speelde het kwartet in de Concertzaal twee videoscores van Marclay: 'The Bell And The Glass' (2003) en 'Screen Play' (2005). Nadien was het gezellig bijpraten in de MORE MUSIC!-bar.

Foto's Christian Marclay by Maze!

MORE MUSIC! wordt opnieuw een boeiende ontmoeting tussen Concertgebouw Brugge en Cactus Muziekcentrum, op het raakpunt van op het eerste gezicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter en spoken word-performers tot elektronica en uitdagende multimediale projecten.

MORE MUSIC! wordt gepresenteerd binnen de knappe architecturale biotoop van Concertgebouw Brugge, wat voor een aantal van de gepresenteerde projecten ongetwijfeld een meerwaarde betekent.

Nieuwsbrief

Vul je e-mail hier in, ontvang het laatste nieuws, info en win tickets!

MM! Café

In het pop-up MM! Café zorgen dj's Splinter, Nachtschade en Klankschap de hele avond lang telkens voor een warme gloed aan knetterende gezelligheid die in de oren blijft hangen!

Lees meer ...