Logo More Music
Button Home
Button Programma
Button Tickets
Button Info
17.04.2014
Gratis toegang tot A Track + MM! Café op vrijdag en zaterdag!Tijdens More Music! zet Raphael Absolonne van Spookhuisje zijn 'A Track - Distant Bohemian Dream' uit binnen de architectuur van het Concertgebouw. Een art circuit met tekeningen, schilderijen, foto's, video's en installaties van bevriende en/of inspirerende kunstenaars uit diverse disciplines. Op vrijdag (vanaf 19u15) en zaterdag (vanaf 18u15) is dit parcours gratis toegankelijk voor het brede publiek. Diezelfde avonden ben je ook welkom in het speciaal voor de gelegenheid ingerichte MM! Café!
17.04.2014
Foto's Christian Marclay ft. Maze online!Soundcaster Tim Theo Deceuninck brengt een fotoverslag van dag 1 van het MORE MUSIC! Festival.

Christian Marclay beet gisteren de spits af. Het ensemble Maze bracht vier werken van de Zwitsers-Amerikaanse kunstenaar-componist. De beeldende 'partituur' van 'Ephemera' (2009) werd door pianist Reiner van Houdt vrijelijk geïnterpreteerd. 'Shuffle' (2007), een muzikaal kaartspel, werd door het volledige ensemble Maze van een eigen interpretatie voorzien. Alles in de Kamermuziekzaal. Aansluitend speelde het kwartet in de Concertzaal twee videoscores van Marclay: 'The Bell And The Glass' (2003) en 'Screen Play' (2005). Nadien was het gezellig bijpraten in de MORE MUSIC!-bar.

Foto's Christian Marclay by Maze!
21.03.2014
Amatorski • 'Unlock'Amatorski blijft verder experimenteren, ook met de release van hun nieuwe album 'From Clay To Figures'. Op unlock.amatorski.be kan je de nummers van de plaat bevrijden van de duisternis door te delen op Facebook en Twitter. Per share worden er enkele milliseconden vrijgegeven en ontluikt het nieuwe hoofdstuk van Amatorski zich.
Amatorski op MM!
21.03.2014
Soundtrack John Kameel FarahJohn Kameel Farah blijft productief bezig. Hij heeft de soundtrack geschreven voor dit duistere animatiefilmpje van Ian Miller en Stijn Windig.
John Kameel Farah op MM!
05.03.2014
Deejays More Music!

Tijdens More Music! voegen de bekwame deejays van Splinter, Nachtschade en Klankschap extra sfeer toe aan het Concertgebouw. In het pop-up MM! Café zorgen ze de hele avond lang telkens voor een warme gloed aan knetterende gezelligheid die in de oren blijft hangen.
Amatorski op MM!
05.03.2014
Teaser nieuw album AmatorskiAmatorski biedt een inkijk in hun creatie-en opnameproces van het nieuwe album 'From Clay To Figures', dat uitkomt op 14 april. Bekijk de teaser hier!
Amatorski op MM!
05.03.2014
Debuutplaat Douglas DareDouglas Dare kondigde zelf op zijn Facebook-pagina aan dat zijn debuutalbum 'Whelm' op 12 mei zal uitkomen. De plaat of vinyl (met het lyric book 'Nine Poems') kan je nu al bestellen. Hebben hebben!

Het nummer 'Nile' is alvast te beluisteren op de website van DIY.
Douglas Dare op MM!
03.02.2014
Nieuwe plaat Amatorski!Amatorski is de laatste hand aan het leggen aan hun nieuwe album 'From Clay To Figures' dat uitkomt op 16 april. Mis de live première van deze plaat tijdens More Music! niet.
Amatorski op MM!
03.02.2014
Debuut Inwolves uit!

De debuut ep van Inwolves is nu uit! In Gent stelden ze 'Air+' voor en mogen nu al op steun rekenen van RifRaf en Duyster: 'Een donkere spacetrip met een kunstzinnige groove. Klasse.'
Inwolves op MM!
03.02.2014
Douglas Dare • 'The Next Big Thing'!

De Standaard bestempelde Douglas Dare als 'the next big thing' in hun DSMagazine en als de nieuwe held van de blogosfeer. Daarnaast omschreef de Britse website The Line of Best Fit zijn ep 'Seven Hours' nog eens als 'bijna perfect'.
Douglas Dare op MM!

MORE MUSIC! wordt opnieuw een boeiende ontmoeting tussen Concertgebouw Brugge en Cactus Muziekcentrum, op het raakpunt van op het eerste gezicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter en spoken word-performers tot elektronica en uitdagende multimediale projecten.

MORE MUSIC! wordt gepresenteerd binnen de knappe architecturale biotoop van Concertgebouw Brugge, wat voor een aantal van de gepresenteerde projecten ongetwijfeld een meerwaarde betekent.
Nieuwsbrief
Vul je e-mail hier in, ontvang het laatste nieuws, info en win tickets!