EN
version
 

DAAN &
PETER DE BRUYNE
b
de NADA / live

 

De NADA/live is een kruisbestuiving tussen beeld en muziek. De geprojecteerde beelden van Peter De Bruyne en de livemuziek van Daan versterken en inspireren elkaar. Daan en Peter De Bruyne reizen door dorre, verlaten Spaanse landschappen op zoek naar een plek die het niets benadert. Ergens tussen Tremp en Luna botsen ze op het dorp de NADA. Dit bevreemdende landschap, bijna vacuüm, overbelicht, met het geluid op mute, is ideaal als studio en decor voor een grillig muzikaal en fotografisch proces. Een cameraploeg van Canvas vergezelt Daan en De Bruyne op deze roadtrip.

'Niets zo mooi als stilte om klank bij te maken.' - Daan

'De focus verleggen van niets naar iets, de stilte verbeelden,
liefst met korrel soms met pixel.'
- Peter

'De Nada' / Docu
De NADA/docu is een auteursdocumentaire waarin cineaste Christina Vandekerckhove de twee vrienden volgt tijdens een reis door onvatbare Spaanse landschappen op zoek naar de plek die het niets benadert. Onderweg maakt Daan een soundtrack en Peter een fotografisch beeldverslag.

De documentaire de NADA/docu staat online op canvas.be.

Tijdens More Music! wordt op woensdag 06 en donderdag 07 april de docu doorlopend vertoond in de Kamermuziekzaal.www.daan.be www.peterdebruyne.com www.canvas.be/de-nada

wo 06 april

deuren 19u15
start 20u00

locatie Concertzaal

tickets € 22
excl. €1 reservatie

Bestel online tickets »