EN
version

MM! Café

 

Tijdens More Music! voegen deejays extra sfeer toe aan het Concertgebouw. In het pop-up MM! Café zorgen ze de hele avond lang telkens voor een warme gloed aan knetterende gezelligheid die in de oren blijft hangen.

wo 06.04 - it.takes.two

Van syntyesizerfunk uit Nigeria naar Gil Scott-Heron tot de vertelling van E.T. door Michael Jackson. 'it.takes.two' presenteert iedere zaterdag hun vaste show op Villa Bota vol van jazz, electronica, funk, disco & global sounds.

 

do 07.04 - Klankschap & Splinter

Klankschap en Splinter zijn twee handen op de buik van Villa Bota: spoken word, elektronica, freejazz, ambient, noise, drone, neo- klassiek, minimaal, turntablism, dubstep, shoegaze, idm: everything goes.

Verantwoordelijk voor de meest obscure parels op de Brugse internetradio en kenners van de plaatjes waarvan de cratediggers gaan kwijlen.

Klankschap online - Splinter online

 

vr 08.04 - The Lake Radio

Op 'Reverberations' streamt The Lake Radio live vanuit Kopenhagen. The Lake werd mee opgericht door Efterklang als de 'anti-thesis of commercial radio', een platform voor inspirerende en experimentele muziek. De playlist wordt at random samengesteld en gidst de luisteraar doorheen vergeten, ondergewaardeerde of net nieuwe baanbrekende stukken. 'Nobody knows what The Lake will play next!'

www.thelakeradio.com

 

za 09.04 - Nachtschade

In de schemerzone tussen weekend en werkweek brengt Nachtschade op Urgent.fm wekelijks de beste electronische en cinematografische muziek. Dim de lichten, schenk een slaapmutsje in en hou je klaar voor de soundtrack van de nacht en exclusieve, nieuwe platen.

www.urgent.fm/nachtschade