Dit is de archiefsite van More Music! 2017.
Klik hier voor de huidige editie.

More Music! Dj's

Klankschap → wo 12 april

It.Takes.Two → do 13 april

UndeejayUNDAY RECORDS DJ SET → vr 14 april

Nachtschade → za 15 april



Klankschap → wo 12 april

Klankschap, zoals een vlak landschap vol verstilde minimale klanken. Met misschien de bomen als noise-bakens en hier en daar een poel vol opborrelend experimenteel geluid. Zoals een meander tussen verscheidene stijlen zoals spoken word, elektronica, free jazz, ambient, drone, dubstep en shoegaze.



It.Takes.Two → do 13 april

The 3rd grooviest in town. Van huiskamer tot dansvloer! Met hun wekelijkse radioshow op Villa Bota brengt it.takes.two een mix van jazz, electronica, funk, disco & global sounds. Ohja, ze zijn met drie.



Undeejay
UNDAY RECORDS DJ SET → vr 14 april

Met zijn label Unday Records effent Tim Beuckels al vijf jaar het pad voor enkele van 's lands meest vooruitstrevende en voortreffelijke bands. Onder meer Trixie Whitley, Millionaire, Dans Dans en Het Zesde Metaal vonden onderdak bij Unday. Gezegend met een onfeilbare neus voor talent en een rijke muzieksmaak die gaat van jazz en folk tot indie en electronica is hij een hoog aangeschreven smaakmaker in de vaderlandse muziekscene. Voor More Music! neemt hij een selectie uit zijn persoonlijke platenkast mee.



Nachtschade → za 15 april

Muzikale fijnproevers Jan Devriese en Leslie Verbeeck vonden elkaars gelijke in hun manshoge platenkasten, uitpuilend met toonaangevende albums en de droom van een eigen radioshow. Dat werd Nachtschade, ondertussen één van de populairste shows van stadszender en medialab Urgent.fm, een kaleidoscoop van frisse geluiden en tijdloze ontdekkingen waarmee de muziekliefhebber helemaal kan unwinden. Wie radioshows als Gilles Peterson Worldwide, Solid Steel en Duyster kan smaken moet zich zeker door Nachtschade laten verrassen!